В столичния общински съвет ПП-ДБ-Спаси София ще разполага с 23-ма общински

...
В столичния общински съвет ПП-ДБ-Спаси София ще разполага с 23-ма общински
Коментари Харесай

ГЕРБ губи и СОС - ПП-ДБ-Спаси София с най-много членове в новия общински съвет

В столичния общински съвет ПП-ДБ- " Спаси София " ще разполага с 23-ма общински съветници, За ГЕРБ-СДС мандатите са 14, " Българска социалистическа партия за България " има 9  мандата. 

" Възраждане " ще има 8 общински съветника в Столична община, по трима ще са от " ИТН " и локална коалиция КОД. Един ще е общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация. 

С решение на общинската комисия в столицата са посочени поименно и определените в общинският съвет от 61-ма членове,предава БНР.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР